Levering

Alle leverancer sker med  enten leverandørens egen lastbil, Danske Fragtmænd, GLS eller Post Nord.

Fragtprisen for levering af din ordre afhænger af vare type og antal, som  du ønsker at købe. Du kan altid se fragtprisen  for din ordre i ”kurven”. 

Online bestillinger modtages kun til levering på adresser i Danmark eksklusiv Færøerne og Grønland. Kontakt Billig Byggemarked, hvis du ønsker levering i andre lande.

Leveringstiden for din ordre er 1 – 2 hverdage. Er en vare midlertidig udgået, i restordre eller på anden måde forsinket, vil vi levere denne vare særskilt og så hurtigt som muligt. Dette medfører ikke ekstra fragt omkostninger for dig.

Vi anbefaler, at du i kommentarfeltet under dine leverings oplysninger angiver hvor på den ønskede leverings adresse, ønsker varerne aflæsset. Er du ikke hjemme til at modtage dine bestilte varer, sættes varerne af på adressen i forhold til dine ønsker noteret på ordren, så vidt det er muligt. Risiko og ansvar for varer overgår til dig, når levering har fundet sted.

Vi gør opmærksom på, at vi i særlige tilfælde forbeholder os retten til at levere varerne i din ordre af flere omgange. Du betaler dog kun leveringsgebyr en gang.

Det er altid chaufførens beslutning, hvor aflæsning kan finde sted. Overordnet gælder aflæsning ved nærmeste faste vej, men hvis chaufføren finder det ansvarligt, vil vi gerne forsøge at aflæsse varen hvor du måtte ønske. I de tilfælde, hvor vi leverer med kranbil, gør vi opmærksom på, at levering i carport ikke kan finde sted. Erfaringsmæssigt ved chaufføren hvornår en aflæsning kan blive risikabel, føre til en ødelagt indkørsel eller resultere i en fastkørsel, så vi beder dig respektere chaufførens afgørelse og valg af aflæsningssted.