Handels vilkår - Billig Byggemarked

billigbyggemarked.dk ejes og drives af Danmant, Elmevej 4, Høll, 7080 Børkop, som blev etableret i 2002. CVR-nummer 26431662. E-mail info@billigbyggemarked.dk

Alle ordrer modtaget via billigbyggemarked.dk behandles efter de her anførte forretningsbetingelser. Ved gennemførelsen af en ordre på billigbyggemarked.dk, anerkender du som kunde at have læst og accepteret disse betingelser. En gennemført ordre er når status ændres og betragtes altid som en bindende aftale mellem kunden og Billig Byggemarked. Vi tager forbehold for systemfejl, tryk- tastefejl og udefra kommende ændringer på salgspriser og fragtomkostninger.

Priser

Alle priser er dagspriser og prisen er inklusiv moms og eventuelle afgifter. Priserne er eksklusive fragt- og leveringsomkostninger. Fragten vil fremgå i ”kurven” og afhænger af varetype og antal. Priserne på tidspunktet for afgivelse af bestillingen er gældende.

Betaling

Hos billigbyggemarked.dk kan du betale dine varer med Dankort, Viabill (afdragsordning på særlige vilkår) eller PayPal på det beløb, som ordren lyder på og beløbet hæves først den dag varerne leveres. Betalingsdata sendes til PBS i krypteret form (SSL) og på intet tidspunkt kan eller vil billigbyggemarked.dk få adgang til dine personlige betalingsdata, ligesom disse data ikke opbevares i vores betalingssystem.

Levering

Alle leverancer sker med enten leverandørens egen lastbil, Danske Fragtmænd eller PostNord. Fragtprisen for levering af din ordre afhænger af vare type og antal, som du ønsker at købe. Du kan altid se fragtprisen for din ordre i ”kurven”. Vær venligst opmærksom på, at fragtprisen er styret på produktniveau. Det betyder, at fragten kan blive forholdsvis høj ved køb af et større antal. I sådanne tilfælde beder vi dig om at kontakte os på info@billigbyggemarked.dk , så du kun betaler den faktiske fragtpris.

Online bestillinger modtages kun til levering på adresser i Danmark eksklusiv Færøerne og Grønland. Kontakt Billig Byggemarked, hvis du ønsker levering til andre lande.

Leveringstiden for din ordre er 1 – 2 hverdage. Er en vare midlertidig udgået, i restordre eller på anden måde forsinket, vil vi levere denne vare særskilt og så hurtigt som muligt. Dette medfører ikke ekstra fragt omkostninger for dig.

Vi anbefaler, at du i kommentarfeltet under dine leveringsoplysninger angiver hvor på den ønskede leveringsadresse, du ønsker varerne aflæsset. Er du ikke hjemme til at modtage dine bestilte varer, sættes varerne af på adressen i forhold til dine ønsker noteret på ordren, så vidt det er muligt. Risiko og ansvar for varer overgår til dig, når levering har fundet sted.

Vi gør opmærksom på, at vi i særlige tilfælde forbeholder vi os retten til at levere varerne i din ordre af flere omgange. Du betaler dog kun leveringsgebyr en gang.

Det er altid chaufførens beslutning, hvor aflæsning kan finde sted. Overordnet gælder aflæsning ved nærmeste faste vej, men hvis chaufføren finder det ansvarligt, vil vi gerne forsøge at aflæsse varen hvor du måtte ønske. I de tilfælde, hvor vi leverer med kranbil, gør vi opmærksom på, at levering i carport ikke kan finde sted. Erfaringsmæssigt ved chaufføren hvornår en aflæsning kan blive risikabel, føre til en ødelagt indkørsel eller resultere i en fastkørsel, så vi beder dig respektere chaufførens afgørelse og valg af aflæsningssted.

Reklamation

Vi opfordrer dig til at foretage kontrol af de leverede varer umiddelbart efter modtagelse. Skulle du konstatere fejl eller mangler, bedes du straks gøre os opmærksom herpå.

Som forbruger er dine køb omfattet af købelovens regler om 2 års reklamationsret. Reklamationsperioden løber fra den dato, hvor du modtager varerne. Konstaterer du en fejl eller mangel ved din ordre, eller ønsker du at reklamere over en vare, bedes du kontakte os på info@billigbyggemarked.dk. Er reklamationen berettiget kan du enten få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. En vare må under ingen omstændigheder tages i brug, før reklamationen er færdigbehandlet. Hvis reklamationen er berettiget, vil Billig Byggemarked refundere rimelige fragtomkostninger, som du som kunde måtte have i forbindelse med returnering af varen. Vi vil bestræbe os på at behandle din reklamation, så hurtigt som muligt.

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Billig Byggemarked, Elmevej 4, Høll, 7080 Børkop. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via www.forbrug.dk

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Fortrydelsesret og returvarepolitik

Du har 14 dages fortrydelsesret som løber fra modtagelsen af varen(e).

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du vil herefter modtage et returnummer og modtageradresse, som du bedes vedlægge returvarerne.

Du kan også fortryde ved at nægte modtagelse af varen.

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen indtil tidspunktet for varens levering. Bemærk, at vi ikke modtager forsendelser sendt på efterkrav o.lign.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse.

Minimum ordre beløb

For at kunne tilbyde lave priser og en lav fragtomkostning er vi nød til at have en vis ordre størrelse. Derfor er der et minimums beløb, som de ordre mindst skal være på.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Danmant, Elmevej 4, Høll, 7080 Børkop og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige på billigbyggemarked.dk er Danmant, Elmevej 4, Høll, 7080 Børkop.

Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.

Som registreret hos Billig Byggemarked har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har altid adgang til dine oplysninger via "Min konto". Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til info@billigbyggemarked.dk

Tvister

For alle køb gælder de danske værnetingsregler.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@billigbyggemarked.dk Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsensvej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 14. september 2017.