Handelsbetingelser

Billig Byggemarked

billigbyggemarked.dk  ejes og drives af Danmant, Elmevej 4, Høll, 7080 Børkop, som blev etableret i 2002. CVR-nummer 26431662. E-mail  info@billigbyggemarked.dk.

Alle ordrer modtaget via  billigbyggemarked.dk  behandles efter de her anførte forretningsbetingelser. Ved gennemførelsen af en ordre på  billigbyggemarked.dk, anerkender du som kunde at have læst og accepteret disse betingelser. En gennemført ordre betragtes altid som en bindende aftale mellem dig som kunde og Billig Byggemarked.

Priser

Alle priser er dagspriser og prisen er inklusiv moms og eventuelle afgifter. Priserne er eksklusive fragt- og leveringsomkostninger, som vil fremgå i ”kurven” og afhænger af varetype og antal. Priserne på tidspunktet for afgivelse af bestillingen er gældende. 

Betaling

Hos Billig Byggemarked.dk betaler du dine varer med Dankort eller med PayPal på det beløb, som ordren lyder på og beløbet hæves først den dag varerne leveres. Betalingsdata sendes til PBS i krypteret form (SSL), og på intet tidspunkt kan eller vil  billigbyggemarked.dk  få adgang til dine personlige betalingsdata, ligesom disse data ikke opbevares i vores betalingssystem. Det er også muligt at betale via EAN for offentlige myndigheder, institutioner og lign.

Levering

Alle leverancer sker med  enten leverandørens egen lastbil, Danske Fragtmænd eller Post Nord.

Fragtprisen for levering af din ordre afhænger af vare type og antal, som  du ønsker at købe. Du kan altid se fragtprisen  for din ordre i ”kurven”. Vær  venligst opmærksom på, at fragtprisen  er styret på produkt niveau. Det betyder, at fragten kan blive forholdsvis høj ved køb af et større antal. I sådanne tilfælde beder vi dig om at kontakte os på e-mail  info@billigbyggemarked.dk, så du kun betaler den faktiske fragtpris.

Online bestillinger modtages kun til levering på adresser i Danmark eksklusiv Færøerne og Grønland. Kontakt Billig Byggemarked, hvis du ønsker levering i andre lande.

Leveringstiden for din ordre er 1 – 2 hverdage. Er en vare midlertidig udgået, i restordre eller på anden måde forsinket, vil vi levere denne vare særskilt og så hurtigt som muligt. Dette medfører ikke ekstra fragt omkostninger for dig.

Vi anbefaler, at du i kommentarfeltet under dine leverings oplysninger angiver hvor på den ønskede leverings adresse, ønsker varerne aflæsset. Er du ikke hjemme til at modtage dine bestilte varer, sættes varerne af på adressen i forhold til dine ønsker noteret på ordren, så vidt det er muligt. Risiko og ansvar for varer overgår til dig, når levering har fundet sted.

Vi gør opmærksom på, at vi i særlige tilfælde forbeholder os retten til at levere varerne i din ordre af flere omgange. Du betaler dog kun leveringsgebyr en gang.

Det er altid chaufførens beslutning, hvor aflæsning kan finde sted. Overordnet gælder aflæsning ved nærmeste faste vej, men hvis chaufføren finder det ansvarligt, vil vi gerne forsøge at aflæsse varen hvor du måtte ønske. I de tilfælde, hvor vi leverer med kranbil, gør vi opmærksom på, at levering i carport ikke kan finde sted. Erfaringsmæssigt ved chaufføren hvornår en aflæsning kan blive risikabel, føre til en ødelagt indkørsel eller resultere i en fastkørsel, så vi beder dig respektere chaufførens afgørelse og valg af aflæsningssted.

Reklamation

Vi opfordrer dig til  at foretage kontrol af de leverede varer umiddelbart efter modtagelse. Skulle du konstatere fejl eller mangler, bedes du straks gøre os opmærksom herpå.

Som forbruger er dine køb omfattet af købelovens regler om 2 års reklamationsret. Reklamationsperioden løber fra den dato, hvor du modtager varerne. Konstaterer du en fejl eller mangel ved din ordre, eller ønsker du at reklamere over en vare, bedes du kontakte os på e-mail  info@billigbyggemarked.dk.

Er reklamationen berettiget kan du enten få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. En vare må under ingen omstændigheder tages i brug, før reklamationen er færdigbehandlet. Hvis reklamationen er berettiget, vil Billig Byggemarked refundere rimelige fragtomkostninger, som du som kunde måtte have i forbindelse med returnering af varen. Vi vil bestræbe os på at behandle din reklamation, så hurtigt som muligt.

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Billig Byggemarked, Elmevej 4, Høll, 7080 Børkop. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til  Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via  forbrug.dk

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Fortrydelsesret og returvarepolitik

Du har 14 dages fortrydelsesret som løber fra modtagelsen af varen. Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.  Du vil herefter modtage et returnummer og modtager adresse, som du bedes vedlægge returvarerne.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen indtil tidspunktet for varens levering.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købs beløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købs beløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs beløbet. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Danmant, Elmevej 4, Høll, 7080 Børkop  og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Den dataansvarlige på www.billigbyggemarked.dk  er Danmant, Elmevej 4, Høll, 7080 Børkop.

Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand. Som registreret hos Billig Byggemarked  har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til  info@billigbyggemarked.dk.

Du vil kun modtage lovpligtige mails i forbindelse med dit køb og vil derfor ikke modtage mails vedrørende tilfredshedsundersøgelse, rabat ved næste køb og lignende.

Tvister

For alle køb gælder de danske værnetingsregler.

Klage adgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til  info@billigbyggemarked.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen Carl Jacobsensvej 35 2500 Valby  forbrug.dk

Handelsbetingelserne er senest opdateret 2021.