Billig Byggemarked

www.billigbyggemarked.dk ejes og drives af Danmant, Elmevej 4, Høll, 7080 Børkop, som blev etableret i 2002. CVR-nummer 26431662. E-mail info@billigbyggemarked.dk Tlf 50122868 kan benyttes ved presserende henvendelser. Ved produkt forespørgsler, lagerstatus o.lign. foretrækker vi henvendelse på mail, da vi som regel skal have fat i grossist eller producent først.

Mange trofaste kunder

Vi er stolte over vores mange trofaste kunder, både private og erhvervskunder,, som har handlet hos os i mere end 15 år. Det giver et løft, men er ingen sovepude for der er altid ting som kan gøres bedre.

Et af de første og største byggemarkeder på internettet

Billig Byggemarked er et af de største og første byggemarkeder på internettet. Vi har formået, at udvikle vores koncept, så det til stadighed er tidssvarende og udviklingen fortsætter.

Kvalitet og pris

billigbyggemarked.dk finder du kun kvalitetsprodukter. Vi ved af erfaring hvor irriterende det er, at gå i værkstedet efter et stykke "kineser" værktøj, som så ikke virker mere. Det undgår du ved at købe kvalitetsprodukter, som også giver en tilfredsstillelse at arbejde med. Og ja, værktøjet, er det halve arbejde. Vores priser holdes helt nede, da vi ikke har eget lager, lagerpersonale eller bruger reklamekampagner.

Sikkerhed

Når du handler hos Billig Byggemarked, behandler vi dine oplysninger med stor omtanke og efter dansk lov. På samme måde, som vi behandler vores egne oplysninger. Betalingsoplysninger har vi ikke adgang til, da de kun udveksles mellem dig og Nets.